SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kabalı İlkokulu

Mrt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşt.

PROJE HAKKINDA

Çocuklarımızın hem zihinsel hem de fiziksel olarak oyun oynamaları oldukça önemlidir.Son zamanlarda, teknolojinin bizi çevrelemesinden dolayı tablet ve bilgisayarlara bağımlılık artmıştır.Geçmişten gelen oyunlarımız artık sokaklarda ve bahçelerde oynanmıyor,çünkü dijital çağ geleneksel oyunlarımızın yerini aldı.

HEDEFLERİMİZ

Öğrencilerimizin ve büyüklerimizin çocukluklarında oynadıkları oyunları oynayarak farkındalık yaratmak

Öğrencilerimize kültürel değerler kazandırmak

Öğrencilerimize grup halinde oyun oyanayabilme becerisi kazandırmak

Öğrencilerimize grup içinde işbirliği yapma ve paylaşma becerisi kazandırmak

Sosyalleşmek

Teknolojiye olan bağımlılığı azaltmak

Ailelerin oyuna katılarak kaliteli ve eğlşenceli vakit geçirmelerini sağlamak

Kültürel oyunlarımızın çocukların çok yönlü gelişimi üzerindeki etkileri göstermek

Web2 araçlarını kullanarak oyun çeşitliliğini arttırmak

Sevgiyi,saygıyı ve işbirliğini rekaber ortamında eğlenerek öğrenmek

Ekm

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri eşliğinde kısmi güneş tutulmasını gözlemledi.

Ekm

Ekim Ayı Değerler Eğitimi kapsamında ayın değeri' Temizlik ve Sağlık' panoda yerini aldı.Ekim Ayının En Temiz Sınıfı 2/A sınıfı seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğrencilerimiz şiirler okudu ve şehitlerimizi andılar.

Ekm

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZ BİNASI VE BAHÇESİNDE YENİLİKLER BAŞLADI.SINIFLAR,KORİDORLAR,ÖĞRETMENLERODASI VE İDARİ ODALARIN BOYASI VE BAKIMI YAPILDI.OKULUMUZ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR.

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI

Ekm

Kabalı İlkokulu öğrencilerimize sene sonu eğlencesi ve 4.sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenlendi.Törenin ardından döner ikramı yapıldı.

Ekm

Kabalı İlkokulunda 23 Nisan coşkuyla kutlandı.Okul Müdürü Emre DAĞDELEN tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından şiirler okundu,tiyatro oyunu sergilendi.Program sınıflarımızın dans gösterileriyle şenlendi.Sınıflararası Halat çekme,Yumurta ve Çuval Yarışı,Top Taşıma ve Sandalye Kapmaca gibi çeşitli yarışmalar yapıldı.Kazanan Öğrenciler ödüllendirildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımıza ilgi büyüktü.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması sebebiyle ülke genelinde eş zamanlı yapılan Tahliye Tatbikatı okulumuzda öğrenci,öğretmen ve personelin katılımıyla gerçekleşmiştir.Bireylerin deprem öncesinde deprem sırasında ve deprem sonrasında nasıl hareket edeceği konusunda öğrencilere videolu bilgilendirme yapılmıştır.Tatbikat okulumuzda vukuatsız bir şekilde tamamlanmıştır.

Kas

Bugün Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü.Atamızı saygı,minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulubünün katkılarıyla Kızılay Haftası kutlanmış ve pano hazırlanmıştır.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

OKULUMA GÜVENLE GİDİYORUM.

Okulumuza taşımayla ulaşan öğrencilerimizin kullandığı servisler İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekiplerimiz tarafından denetlendi. Yapılan denetimlerde olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılmadı. Şoförlerimize bu süreçte rehberlik edildi.